2007-12-30

Jahopp

Nu är snart detta året slut och snart är det väl dags för nån nyårskrönika men inte ikväll för jag orkar helt enkelt inte.

Julen då? Ja, först på lördagen så hade vi nån lilla julafton av nåt slag här hemma. Söndag körde jag mina föräldrar till flyget för dom skulle till sthlm o fira jul med brorsan.
På julafton så satt vi hemma själva. Av alla mina syskon o vänner var det enbart SmurF som erbjöd oss att få vara med hans familj på julafton ist för att sitta hemma själva. Skandal! Är bara så jävla glad över att ha en sån bra kompis som smurf.
Iaf så åkte vi inte dit för på em fick jag så förbannat ont i huvudet att jag fick lägga mig o sova i stället :(

Juldagen blev vi sjuka i influensan och sen dess har jag varit jättedålig :S Har ont i skallen, ont i halsen, snorig och hostig o feber troligtvis eftersom jag frossats o svettats omvartannat hela veckan.

Jesper blev iaf glad för julklapparna. Han fick massa skoj. Mesta fick han redan då vi kom hem från thailand, men han fick bla ett verktygsbord från black and decker som låter o blinkar, och lego och bilar o "Polisset" o målarpennor och ritblock o film och fiskarspel osv osv :)
Tusen tack alla som gav han och oss julklappar i år. Vi blev jätteglada för varenda sak :)

Nyårs har vi inte bestämt något annat än att vi ska vara med SmurF sen får vi väl se vad som händer o sker. Jag får väl skriva sen om det :D

Inga kommentarer: