2008-01-20

Uppdateringen om bröllopet :)

Ja igår var vi ju då på bröllop :) Det började med stress stress stress, tyvärr.
Taxin kom inte föränn nästan fem i tre o hämtade upp oss och vigseln började klockan tre.. suck.
Iaf körde han fort fort för oss och vi klev ur taxin precis då klockorna började ringa och dom började gå fram till altaret. Vi väntade utanför tills vi visste att dom var framme och så smög vi in o satte oss. Smidigt och bra blev det iaf i slutändan.

Åh dom var så otroligt vackra brudparet. Och klänningen är helt gudomlig! (Kommer bilder på den sen)
Middagen var i samma lokal som då vi gifte oss och dom hade gjort jättefint :) Man fick skriva i en bröllopsbok och sen var det en låda och papper där man fick ställa frågor till brudparet som man aldrig skulle våga fråga rakt ut :) Blev en del roliga frågor kan jag avslöja ;)

Middagen var supergod, dom hade buffé med bla fläskfile, kyckling med bacon, olika pajjer, potatisgratäng, flera olika sallader o såser o bröd och ja, massa. Dom ville tydligen vi skulle rulla hem ;) efterrätten var oxå svingod. Dom hade chokladtårtor och nån citrontårta. mmmm :)

Kvällen fortsatte med massa lekar och spex och stoj och det var verkligen en trevlig kväll :) Brudparet var så himla goa och söta och passar så bra ihop. Jag unnar dom verkligen detta och önskar dom all lycka till i framtiden!

Inga kommentarer: