2009-10-16

Favoriter period 15

Här är mina favvisar ur aktuell katalog :) Ni hittar hela akuella katalogen här om ni vill se mer prisvärda produkter :)
Vill ni ha en katalog hemskickad så maila mig på viktopad@gmail.com och skriv med eran adress osv så skickar jag en hem till er :)
Ni har möjlighet att returnera produkterna om ni inte är nöjda med dom. Kanon va? :)
Många reagerar på Oriflames priser och tror automatiskt att det är kvalitén som är sämre då priserna är lägre än många andra märken på marknaden, men så är det verkligen inte :) Det är så att Oriflame har egna forskare och vetenskapsmän som jobbar i oriflames forsknings och utvecklingscenter på Irland. Oriflame har även 5 stycken egna fabriker där dom framställer sina produkter tillsammans med egna designers. Detta betyder att dom inte behöver köpa in dom tjänsterna utifrån och därför kommer ner lägre i pris utan att behöva "nalla" på kvalitén på produkterna :)
TenderCare är till supererbjudande i denna katalog. Endast 49kr så hur många ska ni ha? ;)
Detta är universalkrämen som varit en storsäljare under alla åren oriflame funnits och den är lika poppis än idag. Super till nariga läppar, torra armbågar, jakthundar som gjort illa sig i tassen, polera skor med osv osv osv.. Alltså funkar till ALLT! Otroligt dryg är den oxå, så man behöver inte mkt :)
S8 night är en herrparfym som doftar fräscht och det är en av min mans favoriter :) Just nu är det ett helt paket till bra pris med Eau de toilette, antiperspirant deospray och en aftershave balm för endast 269kr. Ordinarie pris är 430kr för dom tre så det är en riktigt bra rabatt nu :)
Två av sidorna i katalogen har en liten utförsäljning där bla dessa finns med :) jag gillar det mesta av dom här sakerna, men hand cremén i julens tecken luktar så hiiimla gott och "juligt" och nu då den bara kostar 29kr så tycker jag ni ska slå till :)
Presentförpackningen, den röda till vänster är inte så liten som man kan tro, den är 15x25x5cm så man rymmer en hel del däri, kostar just nu bara 6.50kr/styck
Min absoluta storfavorit just nu. Hair X-serien. Speciellt den lila som just nu är på bra pris. Schampo och balsam för 89kr tillsammans, ist för 148kr på ordinarie pris. Den lila serien är volume boost och den luktar dessutom heeelt underbart :) Hela serien är framtaget tillsammans med folk i branchen som vet vad folk behöver och vad som krävs för att det ska bli hög kvalité som varar för håret
Visions nagellack :) Gillar ni lite coola färger så passa på nu :) Endast 49kr/ nagellack just nu och ni ser vilka häftiga nyanser dom finns i :) Även visions dubbel eyelinerpenna är till bra pris nu :)
Pure nature ansiktsmasker :) 59kr ist för 90kr. Finns en lermask, en peel off-mask och en återfuktande gelmask :) Jag har alla tre, men bara hunnit prova dom två sistnämnda än :) peel off-masken är verkligen som att dra av sig ett stort lager SKIT och man känner sig som man fått en helt ny hud efteråt. Underbar :) Gelmasken svalkar och lindrar i huden och man känner sig fräsch efteråt :) extraktet i ansiktsmaskerna är 100% ekologiska, Oriflame är öht väldigt noga med sina produkter att dom ska vara skonsamma mot miljön och naturen, ha nedbrutbara förpackningar och testar aldrig produkterna på djur.
Just nu har dom två kanonerbjudanden till fars dag oxå till väldigt bra pris :) Ena är north for mens rakskum, ansiktstvätt och aftershave, tillsammans med en toalettväska för endast 179kr ist för 355kr. Kanoners :)

2 kommentarer:

Monica sa...

jag ska jag ska men hinner inte,men malene har hittat nån duchkrem eller lotion som är sååååå braaaaaaaaaaaaa ;)

Alexandra sa...

hej gumman. Kan du beställa det första herrpacketet som du hade på bild åt mig