2011-03-01

Big BrotherJa, som ni redan vet så har ju Ebba och Rickard lämnat tävlingen för Rickard fick ett psykbryt och var tvungen att lämna för att få psykisk hjälp. (Finns reportage lite överallt om ni vill läsa om det så googla lr nåt)

Men nu har det ju kommit in två stycken nya i huset som levde i det sk. glashuset. Dom var fyra stycken där som kämpade om tittarnas röster. En tjej och en kille skulle röstas in i huset och dom som fick äran av tittarna att komma till stora huset var Gurkan och Roza.Gurkan är ju mest känd från sveriges värsta bilförare och min uppfattning om honom är att han är lite halvknasig men ändå rolig och verkar väldigt snäll och omtänksam. Han hjälper till i huset och bryr sig om Tobias som gjort sig illa och hjälpte tjejerna lite i tävlingen idag (killarna vs tjejerna-tävling var det) och ja. Han är som go. Å andra sidan så kan han vara lite väl mkt och han kan "yalla yalla"-babbla massor och bryta så man inte förstår honom och inte alltid lyssna på vad dom andra har att säga då dom sitter i en diskussion.. Men jag gillar han :)


Roza verkar vara bitchig eller så försöker hon vara det, för ibland ser man tendenser av en snäll och go tjej oxå men hon har gäll röst och kan höras rätt bra och hon betedde sig tydligen inte så bra i glashuset mot grabbarna. (jag såg inte så mkt på glashuset då dom sände från det).
Så jag har ingen stor uppfattning om henne i nuläget, varken bu eller bä :)

Inga kommentarer: