2011-04-03

Bah

Jag kvävs känns det som just nu för jag har så mycket att ventilera men känner mig hyschad på min egna blogg vilket gör att jag försöker gå runt tyst o få allt att försvinna så men i stället står allt mig högt upp i strupen så jag känner mig mer och mer kvävd.

Är hemma två dagar till innan jag åker till den andra staden läggs inför op och är ett helvete att inte kunna få sätta ord/skrift på mitt mående kring det. Skit


- Lotta via iphone 4

7 kommentarer:

Anonym sa...

Om det känns så viktigt för dej att skriva av dej så skriv ner det. Sen är det ju upp till dej om du känner att du vill publicera det eller inte. Men då har du ju iallafall skrivit av dej. Eller så ringer du en vän.

Anonym sa...

varför låta en mobbare vinna? Visa att du är starkare än så för det har du ju visat tidigare när du inte brydde dig om vad någon annan tyckte...fortsätt kämpa du inspirerar oss som sitter i samma situation....

Anonym sa...

Fortsätt skriva! Jag vill ju veta hur det går med rumpan sen ju! ;-) Strunt i elaka kommentarer! Av någon anledning så är det så mycket lättare att såra folk på nätet. Tycker det är rent pinsamt när man läser en del kommentarer. Så snälla fortsätt skriva för jag tror att du behöver det också.

Kram Viktopade Tina

Anonym sa...

meeeeeeen skaffa lösen då!

Marie sa...

skriv ett inlägg men som du inte publicerar... brukar jag göra, vissa vet jag skriver och gör det lösenordsskyddat. Jag hoppas verkligen inte du trycks ner av dessa människor utan för att du ska må bra förstår jag att du måste få prata... så gör det men kanske utan att man kan göra kommentarer???

Anonym sa...

Jag tycker du ska fortsätta skriva! Du är inspirerande för oss andra viktopererade bl.a. Ta bort kommentarsfunktionen ett tag framöver om den får dig att må dåligt.

Tarame sa...

Du har rätt att skriva vad du vill i din blogg så fortsätt me de gumman! Skit i anonyma näthaters.. de får skaffa ett eget liv istället för att störa sig på andras <3

//Anna