2011-04-29

Myspys

Idag har jag och Tony ringt runt halva Skeå känns det som. Har fixat massor iaf :) har även äntligen gjort bort deklarationen och om allt nu stämmer så får vi mycket mindre restskatt än vad vi först trodde innan vi satte oss ner med alla papper och uppgifter och det mina kära vänner, är otroligt positivt :D vi snackar stolor skillnad i summa :)

Syrran ringde från Turkiet där hon o hennes familj är tillsammans med mina föräldrar och undrade vad dom skulle köpa med sig hem åt lilleman :) dom hade dessutom hittat barn-onepiece men för 350kr o det lät lite dyrt ändå för att vara för barn och från Turkiet.. Dom skulle hålla ögonen öppna mer sen då dom skulle på marknad iaf om dom hittade några billigare :)
Dom skulle oxå köpa lite spindelmannenkläder åt honom, han älskar ju spindelmannen :)

Tvättdags idag och varit på promenixer med Raffe såklart :) jag och lilleman har myst i soffan och kollat på Wall-E och nu sitter han i sin puff och tittar på Megamind :) Tony har bakat äppelpaj oxå :) fredagsmys på hög nivå här alltså :D

I morgon är det Valborgs och vi har inga planer öht här, vad ska ni alla andra göra i morgon? :) hoppas ni får en fin helg iaf :)

- Lotta via iphone 4 eller iPad2

Inga kommentarer: