2011-06-10

Barnmottagningen

Vi fick en snabb tid till barnmottagningen, redan halv elva ville dom vi skulle komma dit så direkt Tony kom hem från jobbet klockan 10 så drog vi till stan med Jesper.

Vi fick träffa samma läkare som vi fick en gång på akuten, då Jesper troligtvis hade fått svininfluensan och han tyckte vi väldigt bra om så vi var glada över att se honom igen. Vi hade väldigt givande samtal om Jespers nuvarande tillstånd men även annat kring Jesper som vi funderat på och som varit förut och kanske blir framöver.

Tecknen vi beskrev tyckte han var klassisk barnmigrän och vi ska börja med att ge både Alvedon och Ipren mot det då han klagar på ont. Fick individuell mängd att ge honom just så det skulle hjälpa för migränen. Om det inte hjälper så blir det väl att prova migränmediciner för barn då men vi skulle börja såhär.

Däremot tyckte han inte riktigt om att höra att Jesper haft förut detta med att vakna och inte vilja/kunna se/öppna ögonen på ett tag och eftersom det varit under något år han haft så till o från ville han för säkerhets skull kolla upp Jesper med en magnetröntgen, så nu får vi invänta en kallelse till det. Skulle gå fort, han sa om en vecka lr nåt sånt så skönt få göra bort det.

Han skulle oxå skriva ett intyg till skolan nu då Jesper ska börja förskoleklass. Dom behöver intyg för att han ska kunna få laktosfri mjölk och fil osv, så det skulle han fixa åt oss o skicka hem. Så då fick vi det fixat ox :) Gick även förbi Apoteket o hämta medicin både till mig o lilleman.

Sen ville han ha hamburgare o nuggets till lunch, så vi körde genom stan till Max drive in o handlade lite lunch åt oss. På vägen dit såg vi dom första studentflaken o jag önskar alla studenter en underbar dag :) vädret har som ju extremt tur med iaf :)


- Lotta via iphone 4 eller iPad2

Inga kommentarer: