2011-08-15

Onsdag o mys med svärmor!

Onsdag hade vi turligt nog hela dagen med svärmor :) Skönt för Jesper att få en hel dag att tillbringa med henne :)

Först var vi väldigt ovänner på förmiddagen dock, vi och lilleman. Han är nämligen hysteriskt rädd för att få vatten och schampo i ögonen/ansiktet... Spelar ingen roll hur vi försöker lirka och muta lr köpa saker som ska underlätta. Han blir hysteriskt rädd ändå då det är dags att tvätta håret :( Jag är ju själv väldigt rädd för vatten egentligen och jag vill inte att han ska få den rädslan då han växer upp så jag vägrar tvinga honom då han är hysterisk och tvätta håret med han så han blir lidande för resten av livet. Men det gör ju oxå att det kan ta flera timmar innan vi lyckas få han att tvätta håret :S

Vi har provat med sån ring man sätter runt huvudet med kant så inget vatten ska åka ner, vi har provat simglasögon, vi har provat cyklop, vi har provat en handduk för ögonen men han har fått för sig att det inte kommer fungera ändå så han provar det nästan inte ens. har tom satt han i mitt knä och sen lutat han bakåt och tvättat håret och det har någorlunda fungerat men nu är han rädd igen att det inte ska funka...

Till slut lyckades jag dock lirka så han faktiskt tvättade håret SJÄLV och schamponerade det och han var stolt som en tupp då han kom ut ur duschen och hade fixat det själv så jag hoppas han har kvar det i minnet då det är dags igen för att tvätta håret!

Senare under dagen åkte vi en snabbsväng till stan och sedan vidare ut till ingelsta köpcentrumområde och in på djuraffären igen och där fick Jesper ett komplett akvarium :)


Det enda som ska tillsättas är vatten och fiskar så det var helt klart värt :) Han blev superglad :) Sen köptes det lite mer filmer och ett psp-spel inne på mediamarkt och en present till Tony som vi smusslade ut i bilen ;)
 
Vi hittade även ett par billiga skor till Saga som vi köpte och sen då vi kom hem så la tony nytt förband på mitt sår som blivit så sjukt mkt mindre nu och det är så skönt :) Dock är det kvar ungefär 1x1cm sår som vi försöker få att läka oxå så vi får se hur det går. Det blöder mer nu från såret än innan men det är ju en bra sak, det betyder att det är färskt och friskt :)


På afton så fick Tony öppna sin stora present, så svärmor fick vara med och se reaktionen och han blev SUPERGLAD! Han har nämligen pratat om en symaskin i säkert 2-3år nu och äntligen fick han en ;) Men vi packade aldrig upp den, utan den är i lådan så får Tony packa upp den hemma, men han fick öppna presentpapperet och se den iaf :) Han fick även två tillbehörslådor vi köpt, med lite extra sytråd i olika färgar och spolar med undertråd i samma färger och lite annat :)
Kul att se min man bli så glad, då vet man att han fått rätt sak i present :)Inga kommentarer: