2011-08-15

Tisdag, shopping och vänner :)

Tisdagen började med att vi tog sovmorgon hos svärmor. Lilleman sov för sjutton till typ halv elva lr nåt sånt och det är verkligen inte vanligt för den lilla :)

Efter ett tag så åkte vi iväg och åt lunch på McD så vi fick lite mat i magen plus att vi skulle få tag i ett till glas av sommarglasen dom hade :) Då vi hade ätit klart åkte vi och kikade lite på djuraffären på sakerna dom hade där, bla hittade vi en pir som Jesper ville ha med små lampor i som skiftade färg :) den hade kostat 399 men nu bara 99kr.
Han hade ju fått ett litet åttakantigt akvarium så det skulle passa perfekt i det :)
Sen Mediamarkt med lite shopping såklart ;) Blurayfilmer brukar vara rätt billiga där så Tony hittade nån och Jesper fick en svampbobfilm :)
Sen hem till svärmor ett tag o ladda batterierna i oss o äta lite mer kräftor innan jag o Tony åkte till våra mycket goda vänner, Vendela och Jonte och blev bjudna på tacos och satt och surrade på deras altan till klockan var nästan nio på kvällen och vi började bege oss hemåt till svärmor igen.


Är så otroligt glad över att vi har fått så bra vänner som Vendela och Jonte. Dom brukar jag alltid försöka träffa då vi åker ner och dom är så fina personer bägge två. Synd dom inte bor närmare oss bara :(


Då vi skulle åka hemåt såg vi ett sjukt stort svart ovädersmoln på ena sidan himlen som närmade oss i sjukt stor fart så jag blev änna lite orolig för det såg inte ut som det skulle bli lindrigt oväder :( Försökte ta kort på det men svårt fånga det svarta och kraftiga i ovädret men lite ser ni nog. Hemma hos svärmor blev det bara lugnt o sen la vi oss då klockan började vara så mkt :)


Inga kommentarer: