2011-08-15

Torsdag o farväl och återseende

Torsdag var sista dagen hos svärmor och hon mådde rätt dåligt på morgonen så fick gå iväg till vårdcentralen och kolla sitt socker. Hon har ju fått diabetes, men behöver inga sprutor lr så utan hon försöker sköta sin kost och går och kollar blodsockret ibland på vårdcentralen. Nu mådde hon dock dåligt så hon misstänkte blodsockret var högt men det var det tydligen inte.. Hon hade nåt på 8 tror jag hon sa då hon kom tillbaka..


Visst var svärmor vacker då hon var ung? :) Och den andra bilden är på Tony som liten :)
Tog även lite bilder på akvariumen hennes :) Hon köpte oxå en sån med lyse i på djuraffären, och den blev sååå sjukt fin i hennes akvarium :)


Vi packade och gjorde iordning bilen och sen myste vi med svärmor innan vi tog farväl och begav oss på andra stoppet på semestern. Vänersborg och min familj på pappas sida. Tog dryga fyra timmar att köra dit och vi var framme runt sextiden men då stannade vi på överby och hämtade ut lite medicin och så gick vi till syrrans jobb och hälsade på henne o kramades lite innan vi handlade lite mat på Coop och sen åkte hem till hennes sambo Daniel o dotter Nova och kramades och var glada över att få ses igen :)
Tony gjorde middag så Alexandra slapp göra det då hon jobbat hela dagen och sen mystes det under kvällen innan vi gick och la oss vid 22. Var rätt knäckta efter dagen i bil och så skulle Alexandra upp tidigt på jobb igen dagen efter så :)


Inga kommentarer: