2011-10-14

Redo för vintern

Nu är den lilla grabben i huset redo för vinterns lek och bus och kyla. Nu är i princip allt inhandlat för vintern då det gäller kläder. Vi måste hitta ett par skridskor åt honom dock, då han vuxit ur sina gamla, men det är inte bråttom än, utan ordentliga kläder var viktigast. Kylan kommer snabbt då den väl slår till.

Viking gore-tex blev det även denna vinter. Vi har haft dom varje vinter till honom och dom skyddar mot kylan bra och sitter bra på hans fötter så varför byta ut något man trivs med?

Sen blev det såklart didriksons klädesmässigt :P Didriksons overall i turkost o svart och så ett tvådelat skidset från didriksons det med då han vuxit ur det han hade förra året. Mössan från förra vintern passar även denna, så den behålls och så har vi köpt nya vintervantar till honom, från didriksons det med.

Han kan fortfarande ha sin fleece-tröja från didriksons som han fick i present förra året då han fyllde år så den har han redan börjat använda. Den är så sjuuukt mjuk och varm så det är bra att han gillar den :)

Inga kommentarer: