2011-11-04

Till salu!TILL SALU. Aqua Kids panorama 26liter.

Vi vill sälja bort vårat akvarium nu då vi har köpt upp oss till lite större och hoppas det kommer till nån som är intresserad :)

Vi köpte det som ett paket, i början på augusti 2011 och har kvittot kvar som vi naturligtvis skickar med den som köper karet eftersom det är kvar ca 9månader kvar på garantin. Har även kvar lådan så vi packar ner allting i så ni får den med oxå. På ena sidan av lådan står det precis hur man ska göra för att starta ett akvarium :)

Det som säljs är själva karet som är rakskuret på baksidan men tvärskuren fram för vi tyckte det vart finast. Det är alltså 6kantigt.

Följer även med locket till karet och täckglas  och vi skickar med en speciell lampa vi köpte extra för bara en månad sedan ungefär. Lampan skulle ge ett mer tropiskt ljus för att få fram finare färger från akvariets innehåll :)

Medföljer även pump till, det är en Elite stingray som var en del av ursprungspaketet. Även bakgrund, håv, termometer, mat och vattenberedningsmedel följer med. Då det bara följde med två engångsförpackningar av vattenberedningsmedlet då vi köpte paketet, så skickar vi med det som är kvar av en flaska som vi köpt efteråt så ni kan starta igång akvariumet direkt :)

Skickar oxå med en algmagnet man sätter på rutan plus ett speciellt underlag som gör att man stabiliserar upp karet på avställningsytan man placerar det på, för att det ska stå så bra som möjligt. Dessa två saker var inte med i paketet men vi skickar med dom ändå.

Det som INTE ingår och som ni måste ha till akvariumet är akvariegrus, dekorationer, fiskar och naturligtvis det viktigaste.. Vatten ;)

Sen har ni förhoppningsvis ett akvarielandskap ni trivs med och kommer ha glädje av :)

Vi vill ha 400kronor för paketet och det hämtas i Ursviken. Eventuellt kan det tas in till Skellefteå :)
Hör av er vid intresse genom att maila mig HÄR

2 kommentarer:

Jossan (grannen) sa...

Å äntligen! Vad jag letat efter ett akvarium!!! Å så har grannen en, jag vill gärna köpa det! Om det finns kvar??!

Felicia6 sa...

Jossan, den såldes på 10min så tyvärr :)